dimarts, 3 de maig del 2011

Tiramisú (sense cafè ni licor)

Com que al J li agrada molt el Tiramisú ens hem animat a fer-ne en una versió sense cafè ni licor, així en podem menjar totes!

Ingredients (per a 4 persones)
-      250 gr de mascarpone
-      40 gr de sucre
-      1 ou
-      Cacau en pols o xocolata ratllada per posar al damunt
-      Melindros (10 o 12 segons la mida de la plata)
-      Melmelada de Maduixa (o del què ens agradi)

Preparació

-      Separem la clara del rovell.
-      Barregem el rovell amb la meitat del sucre fins que quedi una massa blanquinosa i espessa. Hi afegim el Mascarpone i ho barregem fins que quedi cremós i sense grumolls.
-      Batem la clara a punt de neu amb l’altre meitat del sucre. Ho afegim a la barreja anterior.

-      Barregem la melmelada amb una mica d’aigua per fer-la més líquida.
-      En una plata posem una base de melindros (en aquest cas també els vam fer nosaltres a casa) i els mullem amb una mica del líquid de la melmelada.
-      Posem una capa de la massa del mascarpone, una altra de melindros mullats i una altra de massa de mascarpone.
-      Hi posem una mica de cacau o xocolata ratllada per sobre.
-      Ho posem a la nevera mínim 6 hores (millor si ho fem d’un dia per l’altre).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada