dijous, 17 de març del 2011

Galetes de Taronja i Xocolata

Aquestes galetes les vam fer ahir a la tarda amb la M, perquè el J se les pogués endur a la feina i compartir amb les companyes i companys...
Les vam fer a partir d’una recepta d’internet però adaptada als nostres gustos.
Si es fa la recepta sencera, surten un bon pilot de galetes! (si haguessin set sols per nosaltres hauríem fet la meitat de la massa).

Bon profit!!!


Ingredients

suc de 2 taronges (uns 200 ml)
ratlladura d’una taronja
1 rovell d’ou
250 gr de farina (125 d’integral i 125 de blanca) + la que admeti
200 ml d’oli d’oliva
200 gr de sucre (hem barrejat sucre blanc i moreno)
6 gr de llevadura química
1 culleradeta de canyella en pols
50 gr de xocolata
1 cullerada d'anís

Preparació

-      Fer el suc de les 2 taronges.
-      Trossejar la xocolata amb el morter.
-      Barrejar el suc de les taronges, el rovell d’ou, la ratlladura d’una taronja, el sucre, la llevadura, la xocolata i la canyella.
-      Afegir-hi la farina fins que quedi una massa sòlida que es pugui treballar bé (que no s’enganxi als dits ni es trenqui).
-      Fer una bola amb la massa, posar-la en un bol tapat amb una bossa  i deixar-la reposar 30 minuts a la nevera .
-      Estendre la massa fins que tingui un gruix de 3-4 mm.
-      Fer les galetes amb motlles (s no en tenim podem fer servir vasos de diferents mides).
-      Coure-les al forn a 180º durant 10 o 15 minuts. (Ull! s'ha d'estar pendents que no es cremin).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada